Retourbeleid

Hoe contact met ons op te nemen

Het is mogelijk om bij Milano Menswear te retourneren. Dit kan tot 14 dagen na ontvangst van je pakket.

De te retourneren artikelen dienen ongewassen, ongedragen en in het bezit van de originele labels te zijn. Uiteraard kun je de artikelen passen om te zien of ze aan je verwachtingen voldoen. Let hierbij op de kleding geen ongewenste geuren en/of vlekken oppikken mocht je de artikelen willen retourneren.

Bij het retourneren zijn de retour kosten voor eigen rekening. Retour sturen kan naar:

Over de Kelders 20
8911 JG  LEEUWARDEN

Bij je pakket zit een retour formulier in. Vul het retour formulier zo volledig mogelijk in en voeg deze bij het retour pakket in. Het pakket mag kosteloos worden afgegeven in één van onze winkels.

Vanaf het moment dat je je bestelling hebt geretourneerd via de post of in één van onze winkels, kan het enkele werkdagen duren voordat wij je bestelling hebben ontvangen in ons distributiecentrum. Na ontvangst wordt iedere geretourneerde bestelling gecontroleerd. Na deze controle geven wij de opdracht tot het terugstorten van (een deel van) je betaling. Afhankelijk van je betaalmethode (bank, creditcard etc.) kan het tot vijf werkdagen duren voordat het bedrag is bijgeschreven op je rekening. Mocht je gekozen hebben voor betaalmethode Afterpay dan ontvangt je per mail een (nieuwe) factuur.

Het is niet mogelijk om een webshopbestelling die in een Milano Menswear winkel wordt geretourneerd te ruilen voor een ander artikel of om direct geld terug te krijgen.

Retourkosten

De kosten voor het retourneren zijn voor de klant zelf. Dit aangezien wij geen verborgen kosten in onze artikelen willen verrekenen. Hierdoor worden klanten die artikelen behouden niet benadeeld door de retour kosten van anderen.